Partners Zaai Haarlemmermeer
Partners Zaai Haarlemmermeer

Partners Zaai Haarlemmermeer

Zaai Haarlemmermeer is een samenwerkingsverband

Bekijk hier onze partners
Gemeente Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer is initiatiefnemer van ZAAI. Het traject sluit aan bij het voornemen van de gemeente om startende ondernemers te ondersteunen en extra te investeren in de lokale economie. Het aantal Zelfstandig Professionals (ZP-ers) en startende ondernemers is de laatste jaren sterk toegenomen. De groep wordt steeds belangrijker voor de (lokale) economie en werkgelegenheid. Het programma Zaai is een coaching- en begeleidingstraject waarmee lokale ondernemers worden geholpen om van hun bedrijf een succes te maken.
Rabobank

Rabobank

Rabobank Regio Schiphol is een bank die midden in de samenleving staat. Betrokken bij onze klanten en de regio. Gesprekspartner bij alle financiële vraagstukken van particulieren, bedrijven en organisaties. Als financiële dienstverlener met een coöperatieve achtergrond ondersteunen we dan ook graag de lokale economie door ons steentje bij te dragen aan een goed ondernemersklimaat voor startende bedrijven. Door het programma Zaai te ondersteunen bieden wij lokale ondernemers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen door het opdoen van extra kennis en nieuwe contacten. Een mooi voorbeeld van een aandeel in elkaar.
MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol

MeerBusiness

MeerBusiness is het unieke Haarlemmermeerse ondernemersplatform om voor uw bedrijf méér business te genereren bij 9.500 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en businessinformatie, die u in staat stellen om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Haarlemmermeer en Schiphol. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Dan faciliteren wij ook graag voor de ondernemers van Zaai. 
ZP-NET

ZP-NET

ZP-NET richt zich op de zelfstandige professionals in Haarlemmermeer. “Kennis delen, verbinden en samenwerken” staan centraal bij onze snel groeiende vereniging. En ZP-NET biedt een podium aan de groep kleine zelfstandigen. Wij ondersteunen daarom alle initiatieven die leiden tot versterking van de positie van de ZZP’ers in Haarlemmermeer.
Flow Development

Flow Development

Flow Development begeleidt jou bij het ontdekken van jouw potentie. Je leert nieuwe skills om jouw talenten te verzilveren. Je verandert niet jezelf, wel gewoontes en maniertjes die jou niet meer helpen. 

Hoe? Ik breng je letterlijk en figuurlijk in beweging. Je leert te vertrouwen op jouw gevoel, een positieve mindset te creëren en daadkrachtig te handelen. Praktischer aan de slag met jou als startpunt van jouw bedrijf kan bijna niet. Samen zorgen we dat jij bereikt waar je naar verlangt in jouw dagelijks leven als ondernemer.

Resultaat:

Meer energie, meer succes, meer plezier, meer rust, meer vrijheid, meer flow.

Logo Marketingcomponist

Marketingcomponist

Marketingcomponist helpt ervaren kennisondernemers de marketingstrategie te ontwikkelen en deze strategie te implementeren om marketing succesvol en efficiënt in te zetten om hun bedrijf te laten groeien.

Conn-x-e

Conn-X-e

Conn-X-e is hét ondernemersnetwerk voor de Randstad, opgericht in april 2015. Wij hebben een unieke B2B (Business-to-Business) focus en voorzien in laagdrempelige netwerkmogelijkheden tussen bedrijven.
Onze deelnemers zijn nauw met elkaar verbonden en zijn specialisten in hun branche. Er heerst een ongedwongen sfeer en onze deelnemers zijn medeverantwoordelijk voor het beleid. Conn-X-e staat voor ambassadeurschap, kennisdeling en de ontwikkeling van de ambitieuze ondernemer en zijn onderneming.
Ieder vestiging bepaalt de dag en tijdstip waarop de wekelijkse bijeenkomsten worden gehouden.

Logo HOP

Haarlemmermeers Ondernemers Platform

In het HOP zijn lokale ondernemersverenigingen vertegenwoordigd, maar ook VNO-NCW West, KVK en MKB Haarlemmermeer Schiphol. De vertegenwoordigers van het HOP spreken namens het bedrijfsleven in Haarlemmermeer met de gemeente. Het is zowel voor de ondernemers als voor de gemeente een efficiënte en effectieve manier om te informeren, te overleggen en samen te werken.


MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

MKB-Amsterdam is er voor jou en alle andere ondernemers in Amsterdam. Met elkaar maken wij ons hard om ondernemerszaken op de politieke agenda te zetten, mee te praten en (waar nodig) een tegengeluid te laten horen.