Masterclass Zaai Haarlemmermeer
Zaai Haarlemmermeer Masterclasses header

Live Masterclass: Ontdek hoe je briljante video's maakt voor je website en socials

Dinsdag 18 juni 19.30 uur - Taurusavenue 100 Hoofddorp- Spreker: Elisabeth Griffioen

Meld je aan!
Elisabeth Griffioen

Spreker Elisabeth Griffioen leert je briljante video's maken voor je bedrijf

Tijdens de Masterclass neemt Elisabeth je mee in haar wereld van video.
Ze leert je hoe je briljante video's kunt maken die je voor je website en je socials kunt gebruiken met als doel dat je de juiste klanten kunt aantrekken voor jouw bedrijf.


Elisabeth Griffioen is een succesvol video marketing expert en ondernemer. Ze maakte 15 televisieprogramma’s en reisde de wereld rond met cameraploegen, maar wilde liever zélf de baas zijn over wanneer, waar en met wie ze werkte.

 

Elisabeth begon als een iemand die het liefst onzichtbaar was en liet haar bedrijf, De Videovakvrouw, uitgroeien uit tot het internationale bedrijf (6 cijfers) dat het nu is - allemaal met video marketing. Daarmee doorbrak ze met veel plezier ook alle stereotypen rond alleenstaande moeders.

De kracht van video is persoonlijk contact maken op een schaalbare manier. Elisabeth leert ondernemers om die kracht in te zetten om hun eigen bereik te ver-10-voudigen en hun bedrijf te laten groeien. 

Wil jij deze masterclass niet missen?

Meld je dan aan voor de gratis live open masterclass van Zaai Haarlemmermeer!

Ja, ik meld mij aan!

Dit zeggen deelnemers over de Masterclasses

Door de masterclasses, de gesprekken met de coach en met de collega- starters in het ZAAI-programma, heb ik mijn focus verlegd naar een aangrenzend vakgebied. Ik werk nu als freelance redacteur. Dat is leuk, ik doe er veel ervaring mee op en het levert ook ander werk op. Ben je ook starter in Haarlemmermeer? Dan kan ik het ZAAI-programma van harte aanbevelen.
Ton
Ton de Groot

Door Zaai is mijn bedrijf gegroeid maar ik heb me ook als ondernemer ontwikkeld. Veel geleerd! De masterclasses waren erg goed en interessant voor mij als ondernemer.”

Sabine
Sabine van der Pels

Meld je aan!