Masterclass Zaai Haarlemmermeer
Zaai Haarlemmermeer Masterclasses header

Verbreed je inzichten en vaardigheden op diverse gebieden

Binnenkort verschijnen hier de open masterclasses van Zaai Haarlemmermeer 2024

Hou mij op de hoogte

50+

Masterclasses

700+

Deelnemers Masterclasses

7+

Jaargangen

Zaai Haarlemmermeer

Wil jij je kennis verbreden en je netwerk vergroten? 

Ook als je wat langer ondernemer bent is het belangrijk om je te blijven ontwikkelen, maar ook om je te omringen met gelijkgestemden. Ook voor de gevestigde ondernemer en deelnemers van Zaai uit de vorige edities van het coachtraject, biedt Zaai Haarlemmermeer hulp. Zo bieden we interessante open masterclasses waarin je kennis op kunt doen en kunt netwerken met andere ondernemers uit de regio.

Ook tijdens de nieuwe editie van Zaai die in januari 2024 van start gaat, zullen wij interessante masterclasses gaan aanbieden. Op dit moment is er nog niets bekend over de data van de masterclasses. Zodra wij hier meer iinformatie over kunnen delen vind je dat op deze pagina.

Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden, vu dan onderstaand formulier in.

Ja ik wil op de hoogte gehouden worden

Dit zeggen deelnemers over de Masterclasses

Door de masterclasses, de gesprekken met de coach en met de collega- starters in het ZAAI-programma, heb ik mijn focus verlegd naar een aangrenzend vakgebied. Ik werk nu als freelance redacteur. Dat is leuk, ik doe er veel ervaring mee op en het levert ook ander werk op. Ben je ook starter in Haarlemmermeer? Dan kan ik het ZAAI-programma van harte aanbevelen.
Ton
Ton de Groot

Door Zaai is mijn bedrijf gegroeid maar ik heb me ook als ondernemer ontwikkeld. Veel geleerd! De masterclasses waren erg goed en interessant voor mij als ondernemer.”

Sabine
Sabine van der Pels

Ontvang als eerste meer info over de eerstvolgende masterclass