Masterclass Zaai Haarlemmermeer
Masterclass vol

Bedankt voor je interesse in de Masterclass, maar we zitten helaas al vol...

Jammer, maar we zien je graag tijdens een volgende Masterclass...
Social media Masterclass

Hoe zet je social media succesvol in?

Stel jij jezelf wel eens de volgende vragen?

  • Hoe moet ik nu zichtbaar zijn op social media en met welke frequentie?
  • Ik weet dat ik zichtbaar moet zijn, maar wat plaats ik dan?
  • Hoe kan ik mijn verhaal vertellen, hoe maak ik mijzelf onderscheidend?
  • Hoe kan ik social zijn op social media? 
  • Hoe presenteer ik mijzelf op social media?

 
Schrijf je dan nu in voor de masterclass 'Succesvol met Social Media" 

In deze Masterclass leert Remco Rijgersberg van Redfoxblue je hoe je succesvol social media, zoals LinkedIn kunt inzetten voor jouw bedrijf.  Deze Masterclass is vrij toegankelijk voor geïnteresseerden ondernemers uit Haarlemmermeer. De Masterclass vindt op locatie plaats op woensdag 27 oktober van 19.00 - 21.00 in het Raadhuis in de Dellaert Plesmanzaal, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. Je vind de zaal op de tweede verdieping. Na afloop is er tijd om even na te kletsen en te netwerken.

Inmiddels is er zoveel animo voor deze Masterclass dat inschrijven helaas niet meer mogelijk is.

Remco Rijgersberg
Remco Rijgersberg

Spreker van de Masterclass

Deze Masterclass wordt gegeven door Remco Rijgersberg van RedFoxBlue. Remco helpt bedrijven met online zichtbaarheid en online vindbaarheid. Hij heeft bijna 15 jaar in de fitnessindustrie gewerkt. Van personal trainer, service manager, data-analist en online marketing manager. In deze branche heeft hij geleerd om doelen te stellen en met iedereen om te gaan. Van het trainen van particulieren met een persoonlijk doel tot teambuilding van een MT van een groot bedrijf. Vooral bij The Bootcamp Club heeft hij zijn ervaring opgedaan op het gebied van online marketing van de B2B en B2C markt.

Dit zeggen deelnemers over de Masterclasses

Door de masterclasses, de gesprekken met de coach en met de collega- starters in het ZAAI-programma, heb ik mijn focus verlegd naar een aangrenzend vakgebied. Ik werk nu als freelance redacteur. Dat is leuk, ik doe er veel ervaring mee op en het levert ook ander werk op. Ben je ook starter in Haarlemmermeer? Dan kan ik het ZAAI-programma van harte aanbevelen.
Ton de Groot
Ton de Groot

Door Zaai is mijn bedrijf gegroeid maar ik heb me ook als ondernemer ontwikkeld. Veel geleerd! De masterclasses waren erg goed en interessant voor mij als ondernemer.”

Sabine van der Pels
Sabine van der Pels
arrow_drop_up arrow_drop_down