Masterclass Zaai Haarlemmermeer
Masterclass Zaai Haarlemmermeer

Ben jij ondernemer en kan je wel een ondernemersboost gebruiken?

Meld je aan voor de open masterclasses van Zaai Haarlemmermeer

Meld je aan!

Neem deel aan de open Masterclass van Zaai Haarlemmermeer

Vaardigheden

Vergroot je ondernemersvaardigheden

Inzicht

Verbreed je inzichten

Netwerk

Vergroot je netwerk

Masterclass Zaai Haarlemmermeer 1

Dit kun je verwachten van de Masterclasses

Tijdens elk Zaaitraject worden 3 Masterclasses verzorgd. Deze Masterclasses zijn ook toegankelijk voor andere ondernemers. Elke masterclass heeft een ander ondernemersthema, zoals:

  • Het vergroten van je online zichtbaarheid
  • Het effectief managen van jezelf
  • Verkopen
  • Financiën


Je werkt niet alleen aan je vaardigheden maar je vergroot ook gelijk je netwerk in een ongedwongen sfeer. Ben je ondernemer en is je interesse gewekt? Meld je dan aan voor de eerstvolgende Masterclass.

Dit zeggen deelnemers over de Masterclasses

Door de masterclasses, de gesprekken met de coach en met de collega- starters in het ZAAI-programma, heb ik mijn focus verlegd naar een aangrenzend vakgebied. Ik werk nu als freelance redacteur. Dat is leuk, ik doe er veel ervaring mee op en het levert ook ander werk op. Ben je ook starter in Haarlemmermeer? Dan kan ik het ZAAI-programma van harte aanbevelen.
Ton de Groot
Ton de Groot

Door Zaai is mijn bedrijf gegroeid maar ik heb me ook als ondernemer ontwikkeld. Veel geleerd! De masterclasses waren erg goed en interessant voor mij als ondernemer.”

Sabine van der Pels
Sabine van der Pels

Eerstvolgende Masterclass

De eerstvolgende masterclass is bekend. De Masterclass 'Spring eruit met LinkedIn' is op dinsdag 18 april van 19.00-21.30u en wordt gehouden bij de Gemeente Haarlemmermeer in Hoofddorp.

De spreker Trudy Pannekeet, LinkedIn expert en schrijfster van het succesvolle boek 'Spring eruit met LinkedIn'.

De masterclass is kosteloos voor jou als ondernemer uit de Haarlemmermeer. Ben jij dus ondernemer in de Haarlemmermeer en wil jij leren hoe je LinkedIn effectief in kan zetten om zichtbaar te worden voor jouw klanten? Meld je dan meteen aan via onderstaande knop!


Meld je aan voor de masterclass op 18 april