Masterclass Zaai Haarlemmermeer
Masterclass Zaai Haarlemmermeer

Ben jij ondernemer en kan je wel een ondernemersboost gebruiken?

Meld je aan voor de open masterclasses van Zaai Haarlemmermeer

Meld je aan!

Neem deel aan de open Masterclass van Zaai Haarlemmermeer

Vaardigheden

Vergroot je ondernemersvaardigheden

Inzicht

Verbreed je inzichten

Netwerk

Vergroot je netwerk

Masterclass Zaai Haarlemmermeer 1

Dit kun je verwachten van de Masterclasses

Tijdens elk Zaaitraject worden 3 Masterclasses verzorgd. Deze Masterclasses zijn ook toegankelijk voor andere ondernemers. Elke masterclass heeft een ander ondernemersthema, zoals:

  • Het vergroten van je online zichtbaarheid
  • Het effectief managen van jezelf
  • Verkopen
  • Financiën


Je werkt niet alleen aan je vaardigheden maar je vergroot ook gelijk je netwerk in een ongedwongen sfeer. Ben je ondernemer en is je interesse gewekt? Meld je dan aan voor de eerstvolgende Masterclass.

Dit zeggen deelnemers over de Masterclasses

Door de masterclasses, de gesprekken met de coach en met de collega- starters in het ZAAI-programma, heb ik mijn focus verlegd naar een aangrenzend vakgebied. Ik werk nu als freelance redacteur. Dat is leuk, ik doe er veel ervaring mee op en het levert ook ander werk op. Ben je ook starter in Haarlemmermeer? Dan kan ik het ZAAI-programma van harte aanbevelen.
Ton de Groot
Ton de Groot

Door Zaai is mijn bedrijf gegroeid maar ik heb me ook als ondernemer ontwikkeld. Veel geleerd! De masterclasses waren erg goed en interessant voor mij als ondernemer.”

Sabine van der Pels
Sabine van der Pels

Eerstvolgende Masterclass

Op 17 oktober is de Masterclass 'Video's maken met jouw smartphone' van 19.00-21.30u en wordt gehouden bij de Gemeente Haarlemmermeer in Hoofddorp. 

De spreker is Elisabeth Griffioen, eigenaar van de Videovakvrouw. Elisabeth traint ondernemers om video te gebruiken in hun communicatie en marketing. Want video helpt je zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten, of je nu online werkt of offline. 

De masterclass is kosteloos voor jou als ondernemer uit de Haarlemmermeer. Ben jij ondernemer in de Haarlemmermeer en wil jij antwoord op de volgende vragen:

  • Wat moet je allemaal weten om zelf goed in beeld te komen? 
  • Hoe maak je nou heel makkelijk en simpel een goede video?
  • Wat zijn eigenlijk de spullen, gadgets en technische hulpmiddelen voor je video‚Äôs? 

Tijdens de Masterclass leer, maak en post je de allersimpelste en makkelijkste video. No more 'uitstelgedrag'. Hoe fijn is het om dat samen te doen? Meld je aan voor deze masterclass, want je bent echt niet de enige ondernemer die hiermee tobt. Aanmelden doe je eenvoudig via de knop hieronder. Tot de 17e oktober.

 

Meld je aan voor de masterclass op 17 oktober