Masterclasses ZAAI Haarlemmermeer

ZAAI Haarlemmermeer biedt naast het coachtraject met besloten Masterclasses ook diverse open Masterclasses. De thema’s worden bepaald aan de hand van de leerbehoeften van de deelnemers. Mogelijke thema’s zijn website optimalisatie, sales en netwerken. Ben jij (startende) ondernemer en gevestigd in Haarlemmermeer dan kun jij ook deze open Masterclasses bijwonen.

Meld je aan voor de eerstvolgende Masterclass!

Rene Enthoven

Online Masterclass: Hoe weet jij jouw klant te raken?

Door René Enthoven
28 oktober 19.00 – 21.00 uur
Via Zoom

Meld je aan!


Je missie en visie zijn bepalend voor wat je doet en vooral ook voor wat je NIET doet. Een duidelijke missie en visie helpen je bij het maken van belangrijke ondernemerskeuzes. Het geeft jou als ondernemer richting. Maar hoe zorg je er nu voor dat je relevant bent voor je potentiële klant? Wat beteken jij nu echt voor je doelgroep en hoe vul je dit concreet in?

In de Masterclass ‘Hoe weet jij jouw klant te raken’ neemt René Enthoven, Business Consultant Leadership & Sales-excellence bij Enmaco B.V., je mee in zijn formule en vertelt hij hoe hij dit heeft vertaald naar een succesvolle strategie.

René is inmiddels 43 jaar ondernemer, veelal in een internationale context. Ooit begonnen 3-hoog achter met een fax op een zolderkamertje en heeft veel geleerd door ervaring op te doen, te vallen en weer op te staat. Zijn roots liggen in de tuinbouw, daarbuiten is hij als consultant op het gebied van sales enablement en sales excellence werkzaam geweest in diverse takken van sport zoals automotive, gezondheidszorg, transport en logistiek, chemie en finance.

Voorbereiding: ter voorbereiding van de Masterclass vragen wij je om je missie en de visie bij de hand te hebben.

Vanwege de aanscherping van de Coronamaatregelen, vindt de Masterclass online plaats op 28 oktober van 19.00-21.00 uur. Na aanmelding zal je een bevestiging ontvangen voor deelname. De link die toegang geeft tot de Masterclass zal per mail worden gestuurd.

Meld je aan!

Aanmelden ZAAI Masterclass

Bedrijfsnaam: *

Voornaam: *

Achternaam: *

E-mailadres: *

Mobiel nummer: *

Startende ondernemer woonachtig in Haarlemmermeer?
JaNee